Nogle bliver ramt af det i en tidlig alder – andre er heldige med, at det kommer lidt senere. Det kan være hårdt for selvtilliden, og man kan blive usikker på sig selv over det. Det er noget, du sikkert er meget selvbevidst om, hvis du selv oplever det – ja vi mener høje tindinger. Hos Klippestuen, som måske er den bedste frisør i Århus omegn, kan de hjælpe dig med at slippe noget af usikkerheden.

Klippestuen er en frisørsalon med beliggenhed på Silkeborgvej 236 i Åbyhøj. Der har fine hyggelige lokaler, og der er altid en dejlig og afslappende atmosfære i salonen. De byder altid på en kop kaffe, the eller et glas vin, mens du bliver klippet.

Så hvis du altså står og har høje tindinger, vil vi her komme med nogle forslag til frisurer, du kan få klippet hos Klippestuen. Der er nemlig nogle frisurer, som passer bedre til de høje tindinger end andre.

Disse frisurer kan hjælpe dig mod høje tindinger

En af mulighederne er faktisk at ’eje’ sine høje tindinger. Det kan du gøre ved at få klippet dit hår lidt kortere foran – på den måde bliver tindinger fremhævet, og det kan være pænt til nogen.
En anden frisure, der kan hjælpe med høje tindinger, er langt hår. Man ser det hos mange midaldrende mænd, at de får langt hår og så stryger det tilbage. Det kan se rigtig flot ud til mange.

Endnu en mulighed er at gå helt kort. Det kan både være fuldstændig skaldet eller måske bare et par millimeter. Det er ikke alle der har hovedformen til det, men det er et forsøg værd, hvis du er lidt modig. En sidste ting, som er vigtigt at påpege, er, at det ikke altid er selve frisuren, der har betydningen. Oftest så er det nok at være friskklippet forholdsvis tit. Det viser, at du er soigneret og gør noget ved det.

Similar Posts