Når først tanken om drømmeprojektet er opstået, kan det være svært at slippe den igen. Men der er mange økonomiske overvejelser, som man bør gøre sig, når man giver sig i kast med sit næste store entreprenørprojekt. Vi forsøger her at hjælpe dig på vej med, hvor der er penge at spare – og hvor man ikke bør gå ned på finansiering.

Der er penge at spare i dit entreprenørprojekt

Din drømmebolig behøver ikke være dyrere, end højst nødvendigt – her er lidt af det, som du kan gøre, for at skære ned på prisen:

Find den rette entrepenør

Hvis du først og fremmest sætter tiden af til at undersøge de forskellige muligheder, så du er sikker på, at du finder den rigtige entreprenør, vil du allerede have mulighed for at spare penge fra starten af. Kvalitet kommer selvfølgelig i første række, men der findes entreprenører, der er både dygtige såvel som billige.

Byg i et plan

Kan din drømmebolig realiseres i én etage? Så er det bestemt værd at overveje, da det grundet faktorer som bl.a. strømføring og trappebygning er dyrere at bygge i flere plan.

Spar på badeværelset

Det er ikke så meget størrelsen på badeværelserne, så meget som startomkostningerne ift. el- og rørføring, som gør badeværelset til det dyreste rum at bygge. Derfor kan et enkelt stort badeværelse være økonomisk mere fordelagtigt end to små.

… men det er ikke alt, som bør spares på

Økonomien er vigtig, men det nytter ikke noget at spare penge, hvis entreprenørprojektet ikke bliver, som du har drømt om. Vi anbefaler bestemt ikke at du sparer på følgende områder:

Rådgivning

Dit drømmeprojekt er ikke bare et ligetil stykke arbejde, så sørg for, at du får den rette byggetekniske rådgivning.

Tid

De perfekte resultater tager tid, så vær klar på at sætte så meget tid af som muligt til dit entreprenørprojekt, så du er sikker på, at din drømmebolig rent faktisk bliver til virkelighed.

Materialer

Til sidst bør man ikke glemme, at gode projekter realiseres af gode materialer. Få lavet faste dele som døre og vinduer i høj kvalitet – chancen for, at de hyppigt skal skiftes ud, er ikke stor.

Similar Posts