Hvis I står og overvejer at tage vælge Island som destination for jeres næste rejsemål, er det en glimrende ide, hvis I ønsker en aktiv ferie. Island er en destination med adskillige naturattraktioner, som I skal opleve, hvis I vælger at rejse vestpå. Af aktiviteter er der nærmere bestemt mulighed for at komme på hvalsafari, river rafting samt mulighed for at bade i varme kilder.

Muligheder for aktiv ferie

Island er som nævnt i det ovenstående den ideelle destination, hvis I ønsker at komme ud og opleve naturen. Island er bl.a. kendt for sine varme kilder, vulkaner og muligheden for at opleve Nordlys, og hvem ønsker ikke at opleve netop dette?

Her er 5 ting, I skal opleve, hvis I tager til Island:

  • Reykjavik: Reykjavik er landets hovedstad, der byder på et aldeles hyggeligt miljø med mange cafeer, barer og hyggelige farverige træhuse. I sommerperioden er der endda lyst 24 timer i døgnet, hvilket er et fænomen, der kaldes midnatssol, hvorimod man kan opleve nordlyset om vinteren.
  • Den Blå Lagune: Den Blå Lagune hører til en af de mest populære attraktioner på Island, hvilken er en geotermisk pool, der er opvarmet ved at udvinde energi fra jordens indre.
  • The Golden Circle: The Golden Circle er en af Islands mest berømte naturattraktioner, der består af tre seværdigheder ved navn Gullfoss, Geysir og Thingvellir Nationalpark.
  • Gletsjervandring: Hvis du tager på gletsjervandring, vil du opleve at vandre rundt i noget, der ligner et vinterlandskabseventyr, se smukke vandfald og betræde flere kilometer tyk is, der er dannet gennem mange tusinde år.
  • Reynisfjara: Reynisfjara blev i 2015 kåret som en af Europas bedste strande af Lonely Planet, og er en sort sandstrand, som står i kontrast til de store basaltklipper i flotte formationer, og du har endda mulighed for at gå på opdagelse inde i klippens mange huler.

Similar Posts