Når der skal bygges inde midt i byen, og det kan knippe med plads til de helt store lastbilkraner, så er en spieringskran den rette løsning. En spieringskran er en mobil tårnkran, der typisk bruges af byggefirmaer og anlægsfirmaer på byggegrunde, hvor der er behov for høj løftekapacitet i flere meters højde, men hvor der også er behov for høj mobilitet.

Fordelene ved en spieringskran

Der er mange gode grunde til at investere i en spierningskran, især hvis man arbejder på små områder, hvor det kan knibe med at komme til.

En spieringskran er en god investering fordi:

  • Den kan opsættes og stå klar på blot 30-40 minutter.
  • Den er kompakt
  • Den er mobil og kan nemt flyttes inde i byen eller på mindre byggepladser
  • Den behøver kun én mand til at betjene sig
  • Den har selv solid kontravægt og kommer med støttebensplader

Hvor meget kan en spieringskran løfte?

Løftekapaciteten varierer fra kran til kran, og hvor lang et udlæg den kommer med. En mobil tårnkran eller spieringskran med et udlæg på 50 meter kan løfte op til 1.900 kg, mens en kran med et udlæg på 60 meter kan løfte 1.700 kg. Den maximale løftehøjde er 63-65 meter.

Hvordan betjenes en spieringskran?

Spieringskranen kan betjenes fra den kabine, som er placeret under udliggeren eller med fjernbetjening. Med fjernbetjening kan kranføreren på afstand få det store overblik, når byggematerialer og tungt materiel skal løftes sikkert på plads.

Mobile tårnkraner såsom en spieringskran kan nemt transporteres på vejene, da den er selvkørende og kompakt.

Lej en spieringskran

Står du og dine medarbejder og får brug for en spieringskran eller en anden mobil tårnkran, så kan I med fordel kontakte et professionelt kranførerfirma eller vognmandsforretning. Der findes flere udbydere i Danmark, der tilbyder flere typer kraner til bygningsprojekter.

Similar Posts