Interesserer du dig for britisk krimidrama, har du måske set serien The Inspector Lynley Mysteries. Inspector Lynley er en interessant karakter af flere årsager. Et af hans særlige karaktertræk er hans specielle forkærlighed for biler. Hans bilkollektion har nemlig sat gang i en masse snak og drømme, ved at være den perfekte illusion på det gamle og eksklusive England. Derudover ser man sjældent denne type bil på gaderne, hvorfor den også skiller sig betydeligt ud.

Inspector Lynley

Først og fremmest kræver karakteren Inspector Lynley en kort introduktion. Lynley er protagonisten i serien The Inspector Lynley Mysteries, hvori han er detektiv og løser adskillige spændende mordsager. Serien blev sendt for første gang i 2001 og endte i 2007, hvilket var til stor skuffelse for mange fans. Inspector Lynley er på mange måder en spændende og kompleks karakter, hvortil en af de faktorer, som især har fået fans til at snakke, som allerede nævnt er hans køretøjer.

Inspector Lynleys klassiske bilkollektion

Lynleys bilkollektion er på mange måder særpræget og dermed en spændende del af seriens mise-en-scene. Den mest karakteristiske bil, som Lynley kører i, er en flash Bristol 410 bil. Denne bil understreger hans klassiske karakter, eftersom bilen vidner om en gammel traditionel, britisk og eksklusiv stil. Derudover kører han også i en Jensen Intercepter MK ll samt en gammel to-dørs sedan, som skiller sig ud ved at have en lang motorhjelm. Disse biler er meget sjældne i dag, både i det danske gadebillede og i det engelske gadebillede. Alligevel skaber det illusionen af det traditionelle og eksklusive England, som mange drømmer sig tilbage til. Har du også denne drøm, bør du kontakte en bilforhandler, da de muligvis vil kunne hjælpe dig med at udleve drømmen.

Similar Posts