En diskusprolaps er en smertefuld affære, og det kan være en lang proces at genopbygge bruskskiverne, der sidder mellem ryghvirvlerne i ryggen. Den primære behandlingsform er at aflaste ryggen fra presset, for eksempel ved at lægge sig ned. Derudover behandles skaden med smertestillende medicin og forsigtig genoptræning gennem tid. Få hjælp til at finde den rigtige diskusprolaps behandling til dig.

Få hjælp af en kiropraktor

Hos Faaborg rygcenter kan du få hjælp af en kiropraktor til at træne ryggen, når smerterne er aftaget. Derudover er det vigtigt at holde dig i gang, så ryggen hverken aflastes for meget eller trænes for meget. Ved træning kan ryggen styrkes til at kunne modstå mere og langsomt genopbygges til sin normale tilstand eller bedre endnu.

Hold dig i gang

Det er vigtigt at huske, at ryggen og resten af kroppen er på overarbejde, når først skaden er sket. Derfor skal du huske at gå stille frem og ikke overbelaste ryggen ved at løfte for tungt eller forkert. Husk derfor også, som en del af din træning, at variere, hvordan du bruger ryggen, og hvilke øvelser du laver. Variation er godt for kroppen, og det er med til at forhindre skader fremadrettet.

Similar Posts