Skal du have fældet træer?

Begynder du at frygte den næste storm, der vil få det store træ i haven til at vælte ind i huset, lyder det som en god idé at få fældet lidt i haven. Mange træer har godt af at blive beskåret engang imellem og specielt hvis det er store træer i haven, der skygger for lyset, kan du sikkert sagtens se en fordel i at få fældet træer.

Fældning af træer i København er ikke altid en lige simpel opgave, da der jo ofte er mange bygninger og sjældent meget plads lige omkring det træ, der skal fældes. Specielt derfor er det en god idé at få hjælp af en professionel, der netop ved, hvordan opgaven skal anskues.

Hvad koster det?

Er du alligevel i tvivl om, om du selv skal kaste dig ud i at stå for træfældning derhjemme i København, kan vi berolige dig med følgende. For det er altså ikke nødvendigvis billigere selv at klare træfældningen – tværtimod. Hvis du selv skal stå for fældningen af et eller flere træer, skal er du nødt til at leje en kran, hvilket også koster mange penge. Dertil bliver det endnu dyrere, hvis noget går galt fældningen undervejs.

Hvis du derimod vælger at få hjælp af en professionel, vil det blot koste omkring 500kr. i timen pr. mand for at få et par dygtige professionelle ud til at stå for fældningen af dine træer i København.

Similar Posts