De fleste af os kender det, at vi pga. en skade ikke kan dyrke den sport, vi holder af? Knæskader er gennem tiden holdt mange mennesker fra at dyrke motion, da knæsmerter umiddelbart kan undgås ved at være fysisk inaktiv. Hvis du ønsker at mindske din knæsmerte og fortsat være aktiv, kan det meget vel være den rette løsning for dig at benytte et knæbind.

Knæbind er anatomisk formede og giver støtte, kompression og varme til knæet, hvilket øger præstationsevnen og mindsker skader. Kompressionen hjælper således, at blodgennemstrømningen øges samt det receptive input fra knæet, hvilket er sigende for, at musklerne husker, hvordan de skal bevæge sig. Varmen er medvirkende til, at dine led og vævet bliver beskyttes mod skader.

Hvordan vælger du det rigtig knæbind?

Her er en oversigt over nogle er de forskellige muligheder, når det kommer til knæbind:

  • 3 mm: til udholdenhedssport
  • 5 mm: til forskellige aktiviteter
  • 7 mm: til kortere og tungere aktivitet

3 mm knæbindet er ideelt til atleter, der dyrker udholdenhedssport og langdistanceløb, hvilket hænger sammen med, at det støtter atleten, når vedkommende er ved at blive træt mod slutningen af løbet og derved kan holde styr på sine knæbevægelser.

5 mm knæbindet giver både bevægelighed og styrke. Denne form for knæbind kan benyttes i de fleste henseender i forskellige sportsgrene lige fra langdistanceløb til styrketræning.

7 mm knæbindet giver en kraftig stabilisering i forbindelse med tunge løft og genoptræning. Traditionelt set er dette knæbind blevet benyttet af styrkeløftere, der har behov for ekstra støtte til knæet, men benyttet også meget alment af folk, der ønsker stabilisering under tunge løft i fitnesscenteret.

Knæbind fra Rehband

Knæbind fra Rehband er udviklet af topatleter, der kontinuerligt siden 1955 har testet og videreudviklet deres produkter, hvorfor de sikrer den bedst mulige præstation under træning. Uanset hvilket niveau du befinder dig på i øjeblikket, er et knæbind fra Rehband ideelt at benytte i forbindelse med fysiske aktiviteter, om end du er professionel atlet eller privat person. Derudover er Rehband den officielle sponsor for det svenske og norske fodboldlandshold, hvilket også er et stempel på den kvalitet, mærket tilbyder.

Similar Posts