Siden 2008 har Pernille Corydon været på den danske smykkeindustris radar, og hun har siden udvidet sit brand til at omfatte smykkeforhandlere i internationale byer. Det særlige ved Pernille er, at hendes smykker er både personlige og tidsløse – fyldt med historier går hvert smykke i dybden med oplevelser, følelser og tanker, som er konverteret til former og farver; særligt lavet til dine hals eller dit øre.

Populariteten for Pernille Corydon skyldes, at det er smykker med kant – til en god pris. Du slipper ikke for at betale, men til gengæld er det en regning, som du nemt kan overskue. Et smykke fra Pernille Corydon er til en fornuftig pris samtidig med at være så unikke, at de hurtigt fanger folks opmærksomhed.

Pernille Corydon er altid på farten. Hendes forretning kører strygende, og hun tjener gode penge på sine smykker. Til gengæld er hun også meget rejselysten. Det er her, hun får store dele af sin inspiration til fremtidige smykkekollektioner. Især er hun inspireret af Thailand, som både har et pulserende byliv samt en vanvittig infrastruktur: Hun forklarer selv, hvordan ”konstruktionerne i hængebroer og elmaster har altid fascineret mig med de mange wirer og linjer, der fremstår som et virvar i perfekt orden. Kombinationen af lethed og ekstrem kompleksitet giver mig et sug i maven.” De vilde oplevelser fra et altid nysgerrigt menneske, der ser det smukke i det mondæne og abstrakte, er baggrunden for det særlige indtryk, du finder i hendes smykker. Pernille Corydon-smykker er smykker, som har en historie – hendes historie, og det er en historie, som du også får indblik i, når du køber et af hendes smykker. Alle Pernille Corydons smykker er sikre at bruge. Som base er alle smykkerne fremstillet i Sterlingsølv uden nikkel. Herefter bliver smykkerne belagt med en legering af ædle metaller. Alle ædelmetaller er behandlet med oxidering.  Ser du flere smykker, som er smukke, er det enkle skandinaviske design så simpelt, at det nemt kan sammensættes med andre smykker. Uanset hvad din stil er, skal den have en historie – den historie kan du få med smykker fra Pernille Corydon.

Similar Posts